Muistotilaisuudet

Arvokkaiden tarinoiden pappila.
Ilon ja surun hetkellä vuosisadan myllerrykset nähnyt pappilamiljöö rauhoittaa ajattelemaan jatkuvuutta. Vaarunhovi itse on saanut uuden mahdollisuuden juhlatalona tuoda lohtua ja iloa sen vieraille ja haluammekin kutsua teidät viettämään tärkeää päivää kanssamme.

Vaarunhovin päätalossa on useita erikokoisia saleja aina 20 hengen tiloista 60 henkeen asti, ja tiloja voidaan yhdistellä toiveittenne mukaan. Muistotilaisuuksiin suosittelemme erityisesti Pappila-saliamme, joka on toiminut aiemmin pappilamme kappalaisen, Frans Cawénin, virkasalina. Huone on vastaanottanut surun ja ilon kohdanneita korpilahtelaisia jo yli vuosisata sitten, joten se palaa juurilleen Vaarunhovissa järjestettävien juhlatilaisuuksien myötä.


Tilojen lisäksi, Vaarunhovin oma catering-palvelu huolehtii tilaisuutenne tarjoiluista Buffet-tyylisesti. Halutessanne tilamme Lounge-baari voi myös olla avoinna tilaisuuden aikana. Yhteistyökumppaneittemme avulla voimme myös halutessanne somistaa paikan toiveittenne mukaisesti.


ONKO TEILLÄ TILAA ? 

Tarkista päätalon varauskalenterista varaustilanteemme tai kysy onko meillä tilaa haluamanasi ajankohtana!

Mikäli haluat tarjouksen tilaisuutesi järjestelyistä, jätä tarjouspyyntö!