Häät

Romantiikkaa, luonnonrauhaa ja vanhan pappilan lumoa isoon päiväänne.

Tervetuloa Vaarunhoviin, historiallinen miljöömme on käytettävissänne ympäri vuoden! Vaarunhovin kristallikruunuin ja kaakeliuunein koristellut salit kutsuvat juhlijoita ympäri Suomen. Tule sinäkin kokemaan 1900-luvun lumo.

Haluamme, että juhlanne onnistuvat täydellisesti. Tämän vuoksi vuokraamme häitä varten aina koko kiinteistömme käyttöönne eli Vaarunhovin päätalon lisäksi käytössänne on myös rantasauna ja pihapiiri. Päätalon lisäksi voitte jatkaa juhlianne myös ulkona, esimerkiksi viettämällä illan hitaita tanssiladossamme tai nauttimalla pimentyvästä illasta juhlateltoissa, nuotion äärellä tai hiekkarannalla Päijänteen aaltoja katsellen.

Omaa rauhaa lähellä kaupunkia ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Juuri remontoidulta Korpilahden kirkolta ajaa Vaarunhoviin reilun vartin ja matka on varmasti ulkopaikkakuntalaisia sykähdyttävä viimeistään Päijänteen ylittävän Kärkistensalmen sillan ja sitä seuraavien näköalojen myötä. Jyväskylästä ajoaikaa pihallemme on noin puoli tuntia ja meille on hääparin mahdollista tulla myös veneellä suoraan Jyväskylästä. Luonto on täällä silti lähellä ja omaa rauhaa löytyy varmasti myös hääjuhlien keskeltä suuren talon ja laajan pihapiirin ansiosta.

Päätalon saleja pystytään muokkaamaan vastaamaan teidän ja hääohjelmanne tarpeita. Salit yhdistyvät isoin pariovin ja jokainen salimme on muokattavissa soveltumaan niin ruokailuun ja tanssiin kuin myös erilaisiin ohjelmanumeroihin tai musiikkiesityksiin. Erilliset salit vaimentavat myös tehokkaasti hälyä, jolloin keskustelu sujuu vaikka samaan aikaan tanssittaisiin toisella puolen taloa.

Hintamme sisältävät aina tilojen lisäksi ruoat ja niiden tarjoilun (ei alkoholijuomia). Tarjoiluissa hyödynnämme omaa catering-keittiötämme, joka loihtii tilaisuuteesi maittavia ruokia tuoreista raaka-aineista, lähiruokaa suosien. Päätalolla olevat anniskeluoikeudet antavat vieraillesi mahdollisuuden hankkia Lounge-baaristamme haluamiaan juomia. Rantasaunalla anniskeluoikeuksia ei ole.

Mikäli et ole vielä löytänyt häillesi vihkipaikkaa, voi meiltä tai naapuristamme löytyä sinulle ratkaisu. Naapurikiinteistöltämme löytyy 1800-luvun lopussa valmistunut idyllnen, yhä käytössä oleva pieni hirsikappeli , jota voit tiedustella tilaisuutesi yhteyteen Jyväskylän seurakunnalta.  Omalla tontillamme on myös ulkovihkialue, jota voitte käyttää osana tärkeää päiväänne. Ulkovihkialueeseen pääset tutustumaan paremmin Pihapiiri- sivuston alla.  


ONKO TEILLÄ TILAA ? 

Tarkista päätalon varauskalenterista varaustilanteemme tai kysy onko meillä tilaa haluamanasi ajankohtana!

Mikäli haluat tarjouksen tilaisuutesi järjestelyistä, jätä tarjouspyyntö!