Yritystilaisuudet

Inspiroidu, lataa akkusi ja hengähdä.

Sykähdytä osallistujasi järjestämällä päivä historiallisessa miljöössä, Vaarunhovissa! Hirsiseinien ja kattokruunujen katveessa, kaakeliuunien lämmittäessä aiheet kuin aiheet tuntuvat hieman helpommilta omaksua. 

On kyseessä sitten tuotteen lanseeraus, kansainvälinen vierailijaryhmä, hankkeen seminaari tai henkilöstön palkitseminen, tilamme taipuvat moneen menoon!

Tiloistamme löydät monipuoliset AV-laitteet, erilaisia ryhmätyövälineitä ja ennen kaikkea tilaa monentyyppisille tilaisuuksille. Voit hyödyntää myös ulkoalueitamme sekä ympäristöstämme löytyviä mahdollisuuksia osana päiväänne.

Avustamme halutessasi myös tilaisuutesi suunnittelussa ja muissa järjestelyissä tilojen ja tarjoilujen lisäksi.


Pieniä kokouksia voi myös pitää rantasaunallamme, jota voi varata myös pelkkänä tilana. Tällöin voitte keitellä itse kahvia ja tuoda pullat tullessanne. Toki tarjoilemme kevyen lounaan ja kahvit myös saunalle niin halutessanne. 

Isot ja pienet kokoukset mahtuvat hirsiseiniemme sisälle. Tuo henkilöstösi kokoustamaan Vaarunhovin arvokkaaseen ympäristöön, jolloin ideat ja visiot lentävät.

KUVA: CHRISTA KÖNÖNEN

Keittiöstämme saat saumattomasti niin aamu- kuin iltapäiväkahvit, lounasta unohtamatta. Jos tilaisuutenne tapahtuu ulkona, voidaan lounas tai kahvit tarjota esimerkiksi rannassa tai grillikatoksellamme. Vaarunhovissa voit myös saunoa päivän päätteeksi, jos aikataulunne antavat myöden. 

Päätalollamme on anniskeluoikeudet ja Lounge-baarimme palvelee aina tapahtumien aikaan. Rantasaunalle voitte tuoda omat saunajuomat itse niin halutessanne. Mikäli tarvitsette majoitusta tai kuljetuksia, löytyy läheisyydestämme useita vaihtoehtoja myös niihin. 


ONKO TEILLÄ TILAA ? 

Tarkista varauskalenterista varaustilanteemme tai kysy onko meillä tilaa haluamanasi ajankohtana!

Mikäli haluat tarjouksen tilaisuutesi järjestelyistä, jätä tarjouspyyntö!